Haberler

TBSTR’A BİR ÖDÜL DAHA: TOYOTA BOSHOKU MARKASINA KATKI ÖDÜLÜ

10.08.2023

Japonya’da düzenlenen 2022 TB Küresel Ödülleri Töreni’nde TBSTR olarak “TB Markasına Katkı” kategorisinde altın ödül aldık!
Her yıl, fabrikaların sosyal sorumluluk ve gönüllülük aktiviteleri, resmi ve bağımsız kuruluşlardan aldığı ödüller gibi, Toyota Boshoku markasına katkı sağlayacak tüm etkinliklerinin değerlendirilmesiyle verilen bu ödüle layık görülmenin gururunu yaşıyoruz.
Kurumsal sosyal sorumlulukların bilincinde olan ve TB markasının gelişimine sürdürülebilir katkılar sağlamayı amaçlayan TBSTR olarak, asla yetinmeden, toplumumuza ve markamıza olan katkılarımıza devam edeceğiz.

DİĞER HABERLER  
Düzce’ye Deprem Simülasyonu Organizasyonu TB Sewtech Turkey olarak İş Güvenliği Farkındalık Ayı aktivitelerimize Deprem Simülasyon Eğitim Aracı ile devam ediyoruz.
Depreme Hazırlık, Müdahale ve Farkındalık Semineri Düzenledik! Deprem konusunda ülkemizin ve fabrikamızın sahip olduğu risklerin bilincinde olarak, İş Güvenliği Farkındalık Ayı aktiviteleri kapsamında, Sayın Yoshinori Moriwaki tarafından verilen “Depreme Hazırlık, Müdahale ve Farkındalık Semineri” gerçekleştirildi.
Bölgesel Kalite Kontrol Çemberleri Yarışması’nda TBSTR Birinci Oldu! Bu yıl 14. kez düzenlenen Toyota Boshoku Avrupa ve Afrika Bölgesi Kalite Kontrol Çemberleri Yarışması’na toplam 7 fabrikadan katılım sağlandı.
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry