Haberler

BÖLGESEL KALİTE KONTROL ÇEMBERLERİ YARIŞMASI’NDA TBSTR BİRİNCİ OLDU!

10.07.2023

Bu yıl 14. kez düzenlenen Toyota Boshoku Avrupa ve Afrika Bölgesi Kalite Kontrol Çemberleri Yarışması’na toplam 7 fabrikadan katılım sağlandı.
Fransa’da gerçekleştirilen yarışmanın sonucunda Anka Kuşları takımımız birinci olarak Japonya’daki küresel yarışmada bölgemizi temsil etmeye hak kazandı!
Sadece fabrikamızı ve ülkemizi değil, bölgedeki bütün komşularımızı da temsil edecek olmanın gururunu tüm çalışanlarımızla paylaşıyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Asla yetinmeden, nice başarılara...

DİĞER HABERLER  
Bölgesel Beceri Yarışması’ndan Katılımcılarımız Zaferle Döndü! TBSTR olarak Toyota Boshoku Avrupa ve Afrika Bölgesi Beceri Yarışması’nın Kılıf Üretim ve Dikiş Makinesi Bakım kategorilerine bu yıl da katılım sağladık.
TBSTR, British Safety Council tarafından verilen “International Safety Award” kazananlarından biri oldu! Kuruluşların genel güvenlik kültürünü, sağlık ve güvenlik politikalarını, prosedürlerini ve uygulamalarını değerlendiren British Safety Council, dünya genelindeki 1000’den fazla katılımcı arasından TB Sewtech Turkey’i Merit ödülüyle onurlandırdı.
Düzce Valiliği’nden Teşekkür Plaketi Aldık 05.05.2023 tarihinde Düzce Valiliği tarafından şirketimize takdim edilen teşekkür plaketini, TB Sewtech Turkey adına İnsan Kaynakları ve İdari İşler Bölümü Müdürümüz Arzu Özer teslim aldı.
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry