Haberler

DÜZCE’YE DEPREM SİMÜLASYONU ORGANİZASYONU

13.07.2023

TB Sewtech Turkey olarak İş Güvenliği Farkındalık Ayı aktivitelerimize Deprem Simülasyon Eğitim Aracı ile devam ediyoruz. Toplumumuzun da faydalanabilmesi amacıyla Düzce Anıt Park’a kurulan araçta deprem bilgilendirmesi ve simülasyonu gerçekleştirildi.

Organizasyona ilgi gösteren çocuklara deprem hakkında bilgilendirme yapılırken; çalışanlarımız, onların aileleri ve toplumumuzdan oluşan gruplara simülasyon aracında 7.4 büyüklüğündeki Kocaeli Depremi’nin Sakarya’daki hissedilişi yaşatıldı.

Bu organizasyon bizlere; kolayca alınabilecek küçük önlemlerle afet riskini azaltabileceğimizi göstermekle kalmayıp, afet bilincini arttırarak kendimize ve çevremizdekilere yardım etmek için her zaman hazırlıklı olmamız gerektiğini de hatırlattı.

DİĞER HABERLER  
Depreme Hazırlık, Müdahale ve Farkındalık Semineri Düzenledik! Deprem konusunda ülkemizin ve fabrikamızın sahip olduğu risklerin bilincinde olarak, İş Güvenliği Farkındalık Ayı aktiviteleri kapsamında, Sayın Yoshinori Moriwaki tarafından verilen “Depreme Hazırlık, Müdahale ve Farkındalık Semineri” gerçekleştirildi.
Bölgesel Kalite Kontrol Çemberleri Yarışması’nda TBSTR Birinci Oldu! Bu yıl 14. kez düzenlenen Toyota Boshoku Avrupa ve Afrika Bölgesi Kalite Kontrol Çemberleri Yarışması’na toplam 7 fabrikadan katılım sağlandı.
Bölgesel Beceri Yarışması’ndan Katılımcılarımız Zaferle Döndü! TBSTR olarak Toyota Boshoku Avrupa ve Afrika Bölgesi Beceri Yarışması’nın Kılıf Üretim ve Dikiş Makinesi Bakım kategorilerine bu yıl da katılım sağladık.
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry