Haberler

BÖLGESEL BECERİ YARIŞMASI’NDAN KATILIMCILARIMIZ ZAFERLE DÖNDÜ!

10.07.2023

TBSTR olarak Toyota Boshoku Avrupa ve Afrika Bölgesi Beceri Yarışması’nın Kılıf Üretim ve Dikiş Makinesi Bakım kategorilerine bu yıl da katılım sağladık.
Kılıf Üretim kategorisinde yarışan çalışanımız Tunahan Akbaş birinci olurken, Dikiş Makinesi Bakım kategorisinde de çalışanımız Rıdvan Tezel birinci oldu!
Elde ettikleri bu başarı ile Japonya’da gerçekleştirilecek olan küresel yarışmada bölgemizi temsil etmeye hak kazanan çalışanlarımızı tebrik eder, emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ederiz.
Asla yetinmeden, nice başarılara...

DİĞER HABERLER  
TBSTR, British Safety Council tarafından verilen “International Safety Award” kazananlarından biri oldu! Kuruluşların genel güvenlik kültürünü, sağlık ve güvenlik politikalarını, prosedürlerini ve uygulamalarını değerlendiren British Safety Council, dünya genelindeki 1000’den fazla katılımcı arasından TB Sewtech Turkey’i Merit ödülüyle onurlandırdı.
Düzce Valiliği’nden Teşekkür Plaketi Aldık 05.05.2023 tarihinde Düzce Valiliği tarafından şirketimize takdim edilen teşekkür plaketini, TB Sewtech Turkey adına İnsan Kaynakları ve İdari İşler Bölümü Müdürümüz Arzu Özer teslim aldı.
TBSTR Bu Yıl da Türkiye’nin En İyi İşverenlerinden Biri! Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2023” listesinde TB Sewtech Turkey olarak 1000+ çalışan sayısı kategorisinde yer aldık ve bu yıl da “Türkiye’nin En İyi İşvereni” unvanı almaya hak kazandık!
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry