Haberler

TBSTR, BRİTİSH SAFETY COUNCİL TARAFINDAN VERİLEN “INTERNATİONAL SAFETY AWARD” KAZANANLARINDAN BİRİ OLDU!

22.06.2023

Kuruluşların genel güvenlik kültürünü, sağlık ve güvenlik politikalarını, prosedürlerini ve uygulamalarını değerlendiren British Safety Council, dünya genelindeki 1000’den fazla katılımcı arasından TB Sewtech Turkey’i Merit ödülüyle onurlandırdı.
Dünya üzerindeki tüm ülkelerden başvuru kabul eden tek ödül olarak bilinen bu ödülle, sağlık ve güvenlik yönetiminde en iyi uygulamalar, yenilikler ve sürekli iyileştirmeyi teşvik etmek amaçlanmaktadır.
“Önce İş Güvenliği” anlayışımızın liderliğinde, TB Sewtech Turkey’in iş güvenliği bilincini asla yetinmeden arttıran tüm çalışanlarımıza teşekkür eder, çabalarının karşılığında bu prestijli ödülü hak eden kendilerini tebrik ederiz.
 

DİĞER HABERLER  
Düzce Valiliği’nden Teşekkür Plaketi Aldık 05.05.2023 tarihinde Düzce Valiliği tarafından şirketimize takdim edilen teşekkür plaketini, TB Sewtech Turkey adına İnsan Kaynakları ve İdari İşler Bölümü Müdürümüz Arzu Özer teslim aldı.
TBSTR Bu Yıl da Türkiye’nin En İyi İşverenlerinden Biri! Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2023” listesinde TB Sewtech Turkey olarak 1000+ çalışan sayısı kategorisinde yer aldık ve bu yıl da “Türkiye’nin En İyi İşvereni” unvanı almaya hak kazandık!
TBSTR Takımları Arasındaki QCC (Kalite Kontrol Çemberleri) Yarışması’nda Coşkulu Anlar Yaşandı! 5 Mayıs Cuma günü TBSTR’da QCC İç Final Yarışması gerçekleştirildi. Yarışmaya katılım sağlayan birbirinden başarılı 8 takım arasından ilk 3 takım belirlendi.
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry