Haberler

ASLA YETİNMİYOR, ÖDÜLLERE DOYMUYORUZ!

26.05.2022

Asla Yetinmiyor, Ödüllere Doymuyoruz!

26.05.2022 tarihinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu şirketimizi ziyaret etti.

KGK İcra Kurulu Başkanı Serap KÜÇÜK, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası adına şirket Başkanımız Hakan KONAK'a ''Kadın İstihdamı konusundaki duyarlılığımızdan dolayı tebrik etmek'' amacıyla plaket takdim etti. Sayın Küçük şirketimizin kadın istihdamı konusunda Düzce'de konumlandığı noktanın çok yükseklerde olduğunu ifade ederken, gelecek dönemde ortak projeler geliştirerek Düzce'de cinsiyet eşitliğini desteklemek için de el sıkışıldı.

DİĞER HABERLER  
Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan Teşekkür Belgesi aldık! TB Sewtech Turkey olarak, Düzce ilinde 2021 yılı içerisinde en çok sigortalı çalıştıran işverenlerden biri olduk. Türkiye ekonomisine, istihdamına ve üretimine yapmış olduğumuz katkılardan dolayı Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan Teşekkür Belgesi aldık.
Great Place to Work "En İyi İşverenler" Ödülü 30 Mart 2022 tarihinde yapılan Great Place to Work Ödül Töreni’nde TB Sewtech Turkey olarak ‘’En İyi İşverenler’’ ödülünü aldık!
Düzce Valisi Sn. Cevdet ATAY'ın Ziyareti Sn. Vali Atay'ın ziyaret haberi yerel medyanın yanı sıra ulusal medyada da yankı buldu.
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry