Haberler

GREAT PLACE TO WORK "EN İYİ İŞVERENLER" ÖDÜLÜ

30.03.2022

Hep birlikte başardık!

30 Mart 2022 tarihinde yapılan Great Place to Work Ödül Töreni’nde TB Sewtech Turkey olarak ‘’En İyi İşverenler’’ ödülünü aldık.

2021 yılında ‘’Çalışmak için Harika İş Yeri’’ sertifikası alarak başladığımız yolculuğumuza bu yıl hem ‘’Çalışmak için Harika İş Yeri’’ sertifikası hem de ‘’En İyi İşverenler’’ ödülü alarak devam ediyoruz.

Şirket sloganımız olan ‘’Asla Yetinme’’ felsefesiyle sonraki yıllarda da asla yetinmeyerek hep daha iyisini başarmak için çalışacağız.

DİĞER HABERLER  
Düzce Valisi Sn. Cevdet ATAY'ın Ziyareti Sn. Vali Atay'ın ziyaret haberi yerel medyanın yanı sıra ulusal medyada da yankı buldu.
TB SEWTECH TURKEY & İŞKUR İŞ BİRLİĞİ TBSTR, yeni projelerle yeni üye istihdam etmek için; tekrar İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) ile iş birliğine başladı. Bu iş birliğine göre; İŞKUR ile TBSTR temsilcileri arasında “180 Kişilik Artı İstihdam Protokolü” imzalandı.
TB SEWTECH’E TEŞEKKÜR PLAKETİ Belediye Başkanı Sn. Dr. Faruk Özlü Başkanımız Sn. Hakan Konak’a Covid-19 pandemi sürecinde Düzce Belediyesi’ne vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry