Haberler

TBSTR TAKIMLARI ARASINDAKİ QCC (KALİTE KONTROL ÇEMBERLERİ) YARIŞMASI’NDA COŞKULU ANLAR YAŞANDI!

09.05.2023

TBSTR Takımları Arasındaki QCC (Kalite Kontrol Çemberleri) Yarışması’nda Coşkulu Anlar Yaşandı!

5 Mayıs Cuma günü TBSTR’da QCC İç Final Yarışması gerçekleştirildi. Yarışmaya katılım sağlayan birbirinden başarılı 8 takım arasından ilk 3 takım belirlendi.
Dereceye giren takımlar:
1.     Anka Kuşları
2.     Atomu Parçalayanlar
3.     Kalite Avcıları

Diğer yıllardan farklı olarak bu yıl jürilerimiz tarafından 2 takıma mansiyon ödülü verildi.
Mansiyon ödülü alan takımlar:
1.     100. Yıl Takımı
2.     Colorful Life Takımı

Birinci olan ‘’Anka Kuşları” takımı, bu yıl Fransa’da gerçekleştirilecek olan Avrupa & Afrika Bölgesel Yarışması’nda şirketimizi temsil edecek. Kazanan takımımıza Bölgesel Yarışma’da başarılar diliyor, İç Final Yarışması’na katılım sağlayan tüm takımlarımızı en içten dileklerimizle kutluyoruz!

DİĞER HABERLER  
Birlikte Güçlüyüz TB Sewtech Turkey olarak afet bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarına katılmak amacıyla 15 gönüllü çalışanımız yola çıktı.
TB Sewtech Turkey EFQM 5 Yıldız Yetkinlik Belgesi Aldı 2022 yılı EFQM Türkiye Mükemmellik Ödülleri Töreni 23 Kasım tarihinde gerçekleştirildi.
TB Sewtech Turkey "Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket" Ödülü Aldı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde gerçekleştirilen Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması'nda "Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket" kategorisinde TB Sewtech Turkey olarak biz de ödül aldık.
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry