Haberler

BİRLİKTE BAŞARDIK! BU GURUR HEPİMİZİN!

07.07.2022

Birlikte Başardık! Bu Gurur Hepimizin!

Bu yıl Fransa’da TBSO fabrikasında düzenlenen Bölgesel Beceri Yarışması’nda TBSTR olarak 2 kategoride yarıştık.

TBSO, TBPL, TBT fabrikalarının dahil olduğu yarışmada TBSTR “Kılıf Üretimi” ve “Dikiş Makinesi Bakım” alanlarında yarışmaya katıldı.

Kılıf Üretimi kategorisinde TBSTR ve TBPL yarışmacıları arasından çalışanımız Döndü Aksu birinci oldu!

Dikiş Makinesi Bakım kategorisinde yine TBSTR ve TBPL yarıştı, çalışanımız Rıdvan Tezel birinci oldu!

Kılıf Üretimi jürimiz Beyhan Yılmaz ve Dikiş Makinesi Bakım jürimiz Serdar Çelik ekip arkadaşlarıyla birlikte hem adaletli bir yarışma olmasını sağlamak için hem de eğiticiler olarak bilgi paylaşımı yapmak için desteklerini gösterdiler.

Sürecin başından itibaren bizi destekleyen tüm çalışanlarımıza teşekkür eder, en önemlisi katıldığımız iki kategoride de zaferi kucaklamamızı sağlayan şampiyonlarımızı tebrik eder ve Japonya’da gerçekleşecek olan Global Yarışmada başarılar dileriz.

Asla yetinmiyoruz, daima daha iyisini hedefliyoruz!

DİĞER HABERLER  
“Sanayide Kadın Eli Projesi”nde Beşinci Protokolü TB Sewtech Turkey İmzaladı! Eğitim almış ancak istihdama katılamamış ve çalışmaya istekli kadınları Meslek Lisesi mezunu ve eğitimi devam eden gençleri hedefleyen projenin imza töreni Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Tam 10 yıldır asla yetinmeden… Bugün şirketimizin 10.yıl dönümünü kutluyoruz. Paydaşlarımız; içinde bulunduğumuz toplum, müşterilerimiz, hissedarlarımız, çalışanlarımız ve tedarikçilerimiz olmadan bunu başaramazdık. Şirketimiz paydaşlarımızın varlığıyla gelişti ve büyüdü.
Düzce Belediyesi’nden Teşekkür Plaketi Aldık 14.06.2022 tarihinde Düzce Belediye Başkanı sayın Dr. Faruk Özlü tarafından Üretim Yönetimi Bölümü Genel Müdürümüz Cemal Demirci’ye Teşekkür Plaketi takdim edildi.
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry