Haberler

DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ ALDIK

16.06.2022

Düzce Belediyesi’nden Teşekkür Plaketi Aldık

14.06.2022 tarihinde Düzce Belediye Başkanı sayın Dr. Faruk Özlü tarafından Üretim Yönetimi Bölümü Genel Müdürümüz Cemal Demirci’ye Teşekkür Plaketi takdim edildi.

Plaket Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları faaliyetlerimiz kapsamında 2022 yılı Ramazan Ayı’nda gerçekleştirmiş olduğumuz Ramazan Erzak Yardımları için ‘’2022 Ramazan Ayı boyunca Düzce Belediye’sine verdiğimiz destek ve gösterdiğimiz duyarlılıktan dolayı teşekkür etmek’’ amacıyla verildi.

DİĞER HABERLER  
TBSTR’da QCC (Kalite Kontrol Çemberleri) Heyecanı! 14.06.2022 tarihinde TBSTR QCC Final Yarışması yapıldı. Birbirinden başarılı takımlar arasından ilk 3 takım belirlendi. Çalışanlarımızın katılımıyla coşkulu ve heyecanlı bir ödül töreni düzenlendi.
Asla Yetinmiyor, Ödüllere Doymuyoruz! 26.05.2022 tarihinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu şirketimizi ziyaret etti.
Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan Teşekkür Belgesi aldık! TB Sewtech Turkey olarak, Düzce ilinde 2021 yılı içerisinde en çok sigortalı çalıştıran işverenlerden biri olduk. Türkiye ekonomisine, istihdamına ve üretimine yapmış olduğumuz katkılardan dolayı Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan Teşekkür Belgesi aldık.
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry